Topbar oz9rh.dk

VELKOMMEN TIL HJEMMESIDEN HTTP://WWW.RHFOTOARKIV.DK/

Menu lasseboel.dk
 
  FORSIDE
  INFORMATION
  KONTAKT
  KØB & SALG
  BILLEDER
  FOTOGRAFI
  CHROMECAST
  SIDSTE NYT
  SOFTWARE
  NATUR & JAGT
  HUMOR
  LINKS
  DOWNLOADS
  ADMIN.
SB
 
Google

21-03-2017
45 online !

SIDEN ER UNDER OPDATERING NU!!

Hjemmesider er stadig under udførelse og vil løbende blive opdateret.

 

Når man som jeg er lidt tosset med at se film på TV er det sagen at anskaffe sig en Google Chromecast. Ud over den brede mulighed for almen god underholdning med film er der også mulighed for seriøs undervisning via film på https://www.youtube.com/ samt https://vimeo.com/ m.m.

 

Det er snart ved at blive lidt af et luksus problem  med de 3 Chromecast i huset. Hvor fanden skal jeg nu kaste filmen hen? til kontoret, stuen eller soveværelset det er ikke lige nemt at tage en hurtig bestemmelse ha ha .Hvad er Chromecast?. Chromecast er en enhed til mediestreaming, som sluttes til HDMI-porten på dit fjernsyn. Du skal blot bruge din mobilenhed og dit eget fjernsyn til at caste dine foretrukne tv-serier, film, musik, sport, spil og meget mere. Chromecast fungerer sammen med iPhone®, iPad®, Android-telefoner og -tablets, Mac® og Windows®-computere og Chromebooks.
 
Apps  https://www.google.com/intl/da_dk/chromecast/apps/

 

Information om Chromecast


Klik på ovenstående grafik
 

Ubegrænset underholdning – og du bestemmer hvornår Med Chromecast er det dig, der bestemmer. Vælg mellem mere end 200.000 tv-serier og film, 30 millioner sange samt radio, sport, spil og meget mere. Find et bredt udvalg af indhold, du kan få gratis, leje via abonnementer eller købe i tusindvis af apps.

 

 

Konfiguration af Chromecast

 
 

 

 

Home Box Office (HBO) er en amerikansk betalings-tv-kanal som sender biograffilm, egenproducerede fjernsynsserier og diverse originalserier. HBO er en del af Time Warner-gruppen. Nogle af serierne som er produceret af HBO er: OzGame of ThronesSex and the CityThe SopranosCurb Your EnthusiasmSix Feet UnderKammerater i krigEntourageRomeThe Wire og True BloodBill Maher er en populær programleder på kanalen, hvor han er vært for Real Time with Bill Maher samt har opført flere one-man shows til kanalen. HBO blev grundlagt i 1965 af Charles Dolan. I begyndelsen hed den "The Green Channel", men i forbindelse med, at Time, Inc. i 1972 overtog selskabet ændrede kanalen navn til HBO. Kanalen har i dag 30 millioner abonnenter og er USA's mest sete betalingskanal.
 

 

HBO Nordic er en unik tjeneste på det nordiske streamingmarked. HBO Nordic udbyder en Video-On-Demand Service, hvor abonnenter har direkte adgang til premium indhold via hbonordic.com. HBO Nordic er også tilgængelig gennem lokale kabel-, IPTV- og mobiludbydere. Som den første HBO-tjeneste i Norden, tilbyder HBO Nordic de bedste nye serier fra HBO og andre kvalitetsudbydere som Showtime, AMC, FX, Hulu, BBC, Starz og andre. HBO Nordic udbyder et omfattende bibliotek af serier, film og dokumentarer – på over 4000 udsendelser.

HBO Nordic film og serier - HBO Nordic for kun 89 kr./md.‎

 

 
 
 
 

Om Netflix. Netflix har vist vejen for digitalt indhold siden 1997Netflix er verdens førende Internet-tv-netværk med over 93 millioner medlemmer i over 190 lande, der nyder mere end 125 millioner timers tv-shows og film om dagen, herunder oprindelige serie, dokumentar- og spillefilm. Medlemmer kan se så meget som de vil, når som helst, hvor som helst, på næsten enhver internet-tilsluttet skærm. Medlemmer kan spille, pause og fortsætte med at se, alle uden reklamer eller forpligtelser.  Netflix Premium Pris pr. måned Kr.119,- Mulighed for HD. Mulighed for Ultra HD 4 Skærme. TV, laptop, tablet & mobil Ubegrænset film og serier. Aflmeld når som helst. Første måned gratis.

 

Samsung Galaxy S7 edge

 
 
 
 
 
 
 
 

Exit

 

Bund lasseboel.dk/